Abandonam prin Adoptie

Pisici Pentru Adoptie

Aici tocmai citeam de oamenii care nu ar trebui sa aiba onoarea de a purta acest titlu. Citeam despre cei care daca sunt capabili sa abandoneze un animal cu siguranta vor face asta si la un nivel mai inalt.
Nici mie nu imi place orice animal, reptila, peste, etc. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi si bat joc de viata doar pentru ca port numele de „om” aka atotputernic ( in cele rele indeosebi ). Multi se bat cu pumnul in piept ca fiind oameni sunt automat superiori. Dovedind asta prin ? Prin crime, abandonuri, neglijenta, indiferenta si asa mai departe.
De multe ori ma gandesc ca inainte de a da cuiva spre adoptie un animal, ar trebui sa fie supusa acea persoana la teste psihiatrice. Si nu cred ca exagerez spunand asta deloc chiar.
Ei dragii mei „umanoizi” bucurati-va de potopuri, alunecari de teren , cutremure si toate aceste „bucurii” pe care acel ceva care exista Sus le are pentru voi. Si inainte sa va intrebati de ce… dati-va cateva palme. CRIMA ESTE CRIMA , ABADONUL ESTE ABANDON INDIFERENT CA VORBIM DE UN HAMSTER, SOBOLAN, CAINE, PISICA, ….OM !
Si inca ceva… pe sus-numita pagina veti gasi suflete care au nevoie de voi. Ajutati-le, iubiti-le, pretuiti-le ; si ele tot minuni ca si noi sunt!

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: