iMac pentru cei mici. Prea mici

Nu de mult , prin vastele mele „excursii” cu Vianne, am aterziat in iStyle ( da , distribuitor Apple bla bla ) . Pana aici totul bine si frumos. De aici incolo insa…
Ce credeti ca ne vazura ochii? Un tatic pe la vreo 40 -45 de ani , insotit de doi flacai viteji , vanjosi… Pana in 10 ani. De ce se aflau ei acolo? Ei bine aici incepe durerea. Domnul in cauza a considerat ca baietii lui , avand deja varste venerabile acompaniate de merite aidoma, a decis achizitionarea pentru acestia a unui iMac All in One.
Dragii mei, sunt complet de acord cu ideea ca odata deveniti parinti, ne dorim tot ce este mai bun pentru odraslele noastre, dar haideti totusi sa fim rezonabili ! Sunt oameni in toata firea care efectiv nu au ce face pe un asemenea PC, fie pentru ca nu il inteleg, fie pentru ca efectiv pentru ei un calculator se rezuma la winamp, poze, filme, net si jocuri. Iar pentru atata chiar nu este nevoie de Apple ( decat daca nu cumva discutam de cei care fac muzica, sau stiu sa priveasc utilitatea acestui brand cand vine vorba de arta ) . Deci un borac la 10 ani ce ar face pe acest calculator?
E drept ca in ziua de astazi , in scoli esti clasificat dupa ce ai, dupa cum te imbraci, practic orice mai putin ceea ce esti. Si automat daca toata clasa ar avea iPhone si tu o javra de nokia , chestia asta ar fi destul de urata pe termen scurt si s-ar transforma intr-un pitic enervant pe creierul viitorului adult.
Dar cu toate acestea, nu inteleg de ce ai invata un copil cu toate porcariile care nu ii folosesc ? La 18 ani probabil ii vei darui insule private , ca masina si casa are de la 16. BRAVOOO ! Asa da parinti !

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: