Alinne

Pentru ca mi-ai dat tema de scris pe blog, uite ca ma tin de cuvant si scriu.Doar ca voi modifica putin subiectul dat.

Ma uit zi de zi la tine si ma minunez cum de sunt atatea furtuni in sufletul tau. Eu as ucide pentru a arata ca tine, in timp ce tu vorbesti numai despre kile in plus si despre par …indisciplinat. Du-te in fata unei oglinzi si priveste-te mai bine. Eu una vad o femeie realizata, independenta, deosebita, iubitoare. E drept ca ai reusit sa imi scoti fire albe cu paranoia ta ( nu credeam sa existe sufletul meu pereche in boala asta, iata ca tu ma depasesti cu brio ), dar asta esti tu, si asta iti da un orecare farmec in plus, in ochii mei.
Ma intrebai cum se poate ca un barbat sa aibe totul si totusi sa fie nefericit, si nemultumit. Iti raspund cu faptul ca fericirea e relativa si perfectionismul te impinge mereu catre situatii ca a ta. Nu cred in ideea de Carpe Diem in mod deosebit,dar cred in mine, chiar daca uneori uit asta si ma las coplesita de rahaturi. Cred ca merit sa fiu fericita si cred ca pot sa obtin fericirea. Doar de-asta traiesc, sa fiu fericita si daca reusesc sa ii fac si pe altii , cu atat mai bine. Tu de ce te pierzi pe drum? Stiu ca uneori drumul e cam intunecat, dar daca ai deschide ochii aia ai tai mari si blanzi, ai vedea ca sunt multe persoane cu felinarele aprinse pentru a-ti lumina calea. Respectul se castiga, nu se cere. Asa cum la job l-ai castigat, fa-o si acasa.
Si nu mai cauta motive de tristete. E greu atunci cand increderea e doar o poveste, dar stand si scormonind dupa rau nu vei da decat de…rau. Problemele vin oricum, nu trebuie sa le cauti tu. Ti-as mai spune ceea ce deja stii, ca o relatie se construieste zi de zi, chiar daca tu ai impresia ca dupa atatia ani poti sta sa te bucuri de roadele ei. Nu prea e asa. Mereu e de munca, dar nu orice fel de munca…ci de echipa…in relatie sunt 2 ( ii lasam pe nenea aia cu multe sotii :)) )
Nu stiu ce sfaturi sa iti dau, suntem foarte diferite… Stiu doar ca ar trebuii sa revizuiesti pozitia capului…stii tu…Capul Sus!
Where are your balls? Did you ate them again for breakfast? Aveam pretentii mai mari de la o zodie cu cornitze ca a ta 😛

Anunțuri

6 responses to “Alinne

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: