A sustine sau nu ACTA

Cam asta e subiectul cel mai „hot” al momentului. Si eu cred ca sunt singura care are o parere mult diferita fata de multi altii, fata de majoritatea.

NU, NU ESTE OK sa detina ei atata control si sa exagereze atata , NU sunt de acord cu toate prevederile acestui tratat, dar…

1. Sustin faptul ca munca artistilor TREBUIE PLATITA. Nu vad nimic in neregula daca si romanii nostrii ar intra pe unele site-uri si ar da cativa centi pentru a lua o piesa, decat sa o ia asa oricum, de oriunde. sI PE URMA SE PLANGE LUMEA CA NU EXISTA INDUSTRIE…SERIOS??? Cum sa existe cand voi nu sunteti in stare decat sa folositi torenti pentru a „rasplati” munca artistului???
Albumele, filmele sunt scoase la noi pe DVD/CD doar ca sa fie, ca de cumparat… am scris un articol destul de cuprinzator pe tema asta , nu intru iar in detalii.

2. Nu sunt de acord cu desfintarea Facebook si alte site-uri de genul, dar sunt de acord cu faptul ca trebuiesc masuri luate ca pozele , filmuletele unui om sa ramana ale lui, nu sa fie luate de catre oricine!

3. NU E NORMAL SA NI SE CONTROLEZE TELEFOANELE , PC-URILE, LAPTOP-URILE cand vrem sa plecam in afara.

4. Politia pe internet e ok sa existe atata timp cat s-ar baga numai la chestii cu adevarat grave ( piraterie, crime, trafic ) nu doar ca sa fie sau pentru alte motive.

In concluzie nu semnez petitia impotriva ACTA atata timp cat am unele argumente PRO.

Reclame

2 responses to “A sustine sau nu ACTA

  • Stefan

    Sunt perfect de-acord cu desfiintarea Facebook-ului. Facebook precum si alte site-uri de socializare este doar o incercare patetica de a oferi celor cu probleme de socializare senzatia de normalitate dar a avut efect advers….facebook a transformat din ce in ce mai multi oameni in introvertiti.Nu e normal sa-ti faci relatii pe net.Normal este sa iesi in societate si sa interactionezi cu oamenii fata in fata! Sunt de-acord cu desfiintarea lui!

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: