Jim Carrey – Iubiti si Dinozaurii

Image and video hosting by TinyPic

Maine este ziua unui „dinozaur” al comediei, Jim Carrey.
Scriu acest post in primul rand pentru ca acest om este din punctul meu de vedere un geniu, si un artist complet, din toate punctele de vedere, si in al doilea rand , pentru a le raspunde celor catorva persoane care il critica vehement.
Iata cele mai des „Acuze” la adresa lui Jim.

Jim Carrey – un actor de categoria B, cunoscut numai pentru filme stupide.

Ei bine dragii mei, cu o singura cautare pe Google, sau mai precis Wikipedia, veti afla faptul ca acest om a jucat nu numai in comedii, si ca mai departe de filmele sale comerciale, are in palmares foarte multe filme memorabile ( si nu toate fiind comedii ! ), care le puteti categorisii oricum, mai putin stupide. Acest om este exemplul perfect a ceea ce inseamna de fapt UN ACTOR COMPLET , reusind sa faca fata exceptional atat rolurilor de comedie, cat si celor dramatice. NU SUNT MULTI ACTORI CARE POT FACE ACEST LUCRU!!!
Este adevarat ca genul comic, ii se potriveste cel mai bine si acolo se simte cu adevarat „ca acasa”, insa nu inteleg cum puteti afirma ca face parte din actorii de categoria B, atata timp cat are o filmografie cu adevarat impresionanta, si cu atat mai mult cu cat nu cred ca exista cineva pe fata acestui pamant care sa nu il cunoasca, sa nu il fii vazut , sa nu ii poata numii macar 2 din filme ( „Masca” si „Tantalaul si Gogomanul” cel mai adesea, fiind titlurile cele mai comerciale ).

Umorul intelgent nu are nimic de-a face cu scalambaielile lui Jim Carrey.

In primul rand, umorul are foarte multe ramificatii, si toti atatia actori care s-au profilat pe genul , stilul care i s-a potrivit cel mai bine. Carrey este un om cu har, cu o chemare spre comedie, avad ca avantaj o mobilitate a fetei si a corpului extraordinara, pe care si-o foloseste la maxim. Asta insa nu inseamna ca el nu munceste la fel de mult ca orice alt actor de comedie pe care l-ati prefera in locului lui. Din contra, acele „scalambaieli” cer nenumarate ore de exercitiu, de munca, de autocontrol, de studiu. Niciun gest pe care il face nu este la voia sortii, totul este extrem de bine gandit ( cu exceptia desigur, a momentelor de improvizatie si spontaneeitate care sunt esentiale si ele pentru a te putea defini ca si comediant, ca si actor in general ) . Carrey si-a asigurat prin diversitatea rolurilor, un public foarte larg, de la cei mai mici, care vor rade numai cand va afisa o expresie faciala, pana la cei mai in varsta, care il vor aprecia in rolurile mai putin amuzante, si mai greu de digerat.
Cand unii comedianti trebuie sa lucreze ca sa devina comici, exista unii oameni care nici nu trebuie sa deschida gura , o simpla privire fiind suficienta pentru a starni hohote de ras. El este unul din acei oameni, foarte rari. O cariera ca acestui om cere o disciplina, o seriozitate si o rigurozitate titanica, chiar daca ceea ce se vede pare facil, si prea la indemana oricui.

Invatati mai bine sa faceti diferenta dintre un neica-nimeni, fara nicio pregatire, care spune doua bancuri si ajunge prin pile mare comediant, in fata a catorva zeci de oameni, si intre un om care si-a construit un nume in decursul a zeci de ani, transformand acel nume in BRAND, si punct de reper pentru multi altii.
Si ca sa va mai puneti la punct cu unele lucruri legate de Jim Carrey, va las si site-ul sau, care este destul de intelgent gandit si conceput, si care va v-a mai lamurii cu privire la cariera lui.

La multi ani, sa ramai vesnic vesel si sa ne bucuri multi ani de acum incolo, lumea are nevoie de tine!

Jim Carrey Site Oficial

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: