Adevaruri incomode despre sex ( 2 )

Sa vorbim acum despre femei, despre greselile femeilor, mai corect spus.Majoritatea sunt comune ca si in cazul barbatilor, dar sunt la fel de suparatoare.

Prezenta parului pe corp. Exista barbati carora le place, dar majoritatea sunt impotriva. Asa ca, aveti grija la acest aspect! Barbatii doresc alaturi o femeie ( exceptandu-i pe cei gay ) nu, un barbat!

Lipsa tactului. Uneori e bine sa fii directa si sa „iei ce vrei”. Alteori insa, putin tact, nu strica. Si barbatilor le plac mangaierile, tandreturile, dulcegariile, chiar daca nu o spun. Ideea ar fi sa fiti oportune, sa stiti cand sa fiti directe si cand sa folositi arsenalul feminin ( subtilitate, etc )

Exceptand cazul unui one-night-stand, unde fiecare face ce stie mai bine, incercati totusi sa fiti mai atente la nevoiele si sfaturile indirecte ale unui barbat. Desi centrul de interes este acelasi la majoritatea, zonele erogene nu. Si nici modul de apropiere la ele. Daca unui barbat ii place un lucru , asta nu inseamna ca tuturor le place.

Femeile care stau ca matura in pat. Dragelor, putina activitate, va rog! Fiti active, aratati ce vreti, ce va place, cum va place, si luati initiative! Nu toti barbatii citesc in stele deci automat nu vor stii ce va place daca voi nu spuneti.

Mutulica sau fiara? Iarasi, ca si in cazul barbatilor, fara extreme. Un barbat va considera tacerea ca si o lipsa a placerii din partea voastra si tipetele ca fiind total enervante. Fiti undeva la mijloc, cel mai bine.

Lasati alte ganduri deoparte si concentrati-va pe ceea ce faceti. Altfel este si normal ca nu veti ajunge niciodata la orgasm, daca in capul vostru exista ” ce mai gatesc azi, ce mai am de facut” . Sexul este sex.

Si la femei, lista ramane deschisa…Completari?

 

 

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: