Adevaruri incomode despre sex ( 1 )

Azi voi scrie despre barbati. Atat din experienta mea cat si din cea a cunostiintelor mele. 🙂

Daca un barbat va fi intrebat ce marime..are… va raspunde fie cu ” nu mi-o masor , nu este genul meu” fie cu orice dimensiune situata intre 16 cm si 20 cm. Pentru cei care intr-adevar o au de cat spun, nu ar fi o problema. Insa restul, au impresia ca o femeie nu s-ar prinde ever de diferenta. Mda, emotionant!

Ce vedeti in filmele porno, dragi barbati, nu se potriveste mereu, la orice femeie.

Daca ati satisfacut o femeie la pat si nu „ati primit plangeri” ( desi sa fim cinstiti, cate femei ar spune pe fata, cat de prosti sunteti la pat? ) asta nu inseamna automat ca veti satisface ORICE femeie! Fiecare este diferita  si trebuie sa tineti cont de asta.

Lasati extremele deoparte cand vine vorba de sex! Deci fara urlat in nestire ca animalele din padure sau statul ca mutii, asa cum nici voua nu va plac astfel de exprimari, nici noua!

Dupa sex, fie aveti obiceiul de a va continua activitatile obisnuite , ceea ce este oricum ok,  fie sa ne tineti teoria chibritului pe diverse teme, de regula , teme total idioate.  Chiar trebuie?! Sincer!

Daca nu stiti sa executati un oral , ce-ar fi sa cereti sfaturi , si sa nu mai faceti dupa cum va taie capul. E oribil, oricum.

Intrebarea ” Ai terminat” este echivalenta cu intrebarea femeilor pentru voi ” Iubitule, mai ai mult? ” Si cel mai probabil raspunsul va fi : ” Nu , mai aveam putin, dar acum ca ai intrebat, o iei de la capat! „

Parul pubian. Detestati femeile cu asa ceva ( majoritatea ) , dar in schimb voi stati cu tufisul intre picioare. Asta nu e dovada de masculinitate si de neingrijit!

Exista femei carora le place in mod deosebit ca partida de sex sa aiba o durata cat mai mare. Exista femei carora nu. Tineti cont si de astea inainte sa stati cu orele la un amarat de numar! Mai des si mai scurt poate fi solutia!

De cand barbatii complet goi care pastreaza sosetele in timpul sexului sunt sexy??? Sau poate asteptati sa vi le dam jos tot noi, si pe alea???

Cuvantul „Nu” este destul de clar, deci cand il auziti, nu va mai faceti ca ploua!

Lista ramane deschisa si urmeaza post despre femei. Sa le tragem si pe ele de urechi, nu? 😛

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: